Sterren aan de Maas - Culinair avondje uit op het water

Bij dit uitje op het water is inbegrepen:

  • Schitterende havenrondvaart met inschepen om 19.30 uur en einde avond 23.00 uur
  • Welkomstdrankje
  • 3-gangen dinerbuffet
  • Live entertainment

Prijs: € 71,50 p.p. inclusief buffet en exclusief drank op basis van minimaal 2 personen.
Prijs € 96,50 p.p. inclusief buffet en inclusief drank.
Data voor 2022 nog niet bekend

Voorwaarden

  Voorwaarden
  Leveringen volgens de algemene en nautische voorwaarden. Prijzen en prijswijzigingen voorbehouden.

  Toegangsbewijs
  Neem uw factuur mee, dit is uw hoofdtoegangsbewijs. U wordt vermeld op een gastenlijst. Vervolgens verifiëren wij van te voren de betalingen en melden dit op de gastenlijst.
  U heeft pas toegang tot het schip als uw betaling bij ons binnen is. 

  AnnuleringBetalings- en annuleringsvoorwaarden ontvangt u samen met de bevestiging na reservering of zijn op te vragen bij onze reserveringsafdeling.

  De prijs van deze dinnershow in Rotterdam was geldig in 2021.

Avondje uit op het water

Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven.

De avond

  Welkom op deze bijzondere avond met een héél speciaal tintje! Tijdens dit diner verzoeken wij u vriendelijk dit prachtige etablissement te helpen… want met uw medewerking kunnen zij de befaamde MichelAnn-ster verdienen!

  Met uw inzet, smaakervaring, medewerking, feestelijkheid, meezing halte, danskwaliteiten en tafelmanieren, kan het schip een heuse Ster verkrijgen!

  Uw Gastheer en Gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven terwijl zij deze locatie onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn. 

  U maakt zelf een keuze uit een muzikaal meer-zangendiner, aangevuld met interactieve bijgerechten. Daarnaast vindt u dagspecialiteiten op de menukaart die speciaal voor u enkel op deze bijzondere avond worden geserveerd. Naar eigen smaak kan zo elke tafel hun favoriete muzikale gerecht kiezen. Deze gerechten zullen geheel in stijl van het menu, geserveerd worden uit onze muzikale sterrenkeuken. Dus help, doe, zing en dans mee op een muzikaal menu naar úw keuze, kies smaakvolle gerechten die u wil horen en verdien een ster voor ‘de Ameland’.  

  Voorgerecht:

  Seizoenssoep door de koks uitgeserveerd

  Brood, boter en diverse smeersels op tafel

  Hoofdgerecht:

  Kabeljauw met mosterdsaus

  Pasta nero

  Courgette en boswortel

  Diamanthaas met sherryroom

  Aardappeltaartje met salie en fleur de sel

  Groene asperges en boswortel

  Vega: pasta nero met gekonfijtte cherrytomaten, courgette linten en tomatenroom

  Nagerecht:

  Pure chocolade mousse met slagroom en amarene kersen

Programma

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
23:00 uur Einde avond

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.